Mijn naam is Cees Bout. Ik heb 40 jaar bij PTT/KPN gewerkt. In deze periode heb ik ervaring opgedaan met computers. Daarbij heb ik ook wat geroken aan het programmeren. Nadat ik met de VUT ben gegaan heb ik mij kunnen richten op mijn hobby’s, namelijk fietsen en het maken van websites.
Eerst heb ik de LOI een cursus webdesigner gevolgd. Daarna heb ik enkele websites gemaakt met html. Aangezien er steeds meer vraag was van mensen om zelf iets te kunnen schrijven op hun websites ben ik over gestapt op WordPress.
Dit is een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). WordPress is een open source hierdoor is het makkelijk om gegevens te downloaden en wijzigingen aan te brengen.
Ik werk vanuit huis, aangezien het maken van websites een hobby is werk ik alleen via mail. als iemand iets wil doornemen kom ik wel op bezoek.

Copyright © 2019
All Rights Reserved.
CBO
Disclaimer
      Designed by CBO.
Powered by WordPress. Hosting by Flexwebhosting.
Naar boven