Start
Ik probeer zo goed mogelijk te inventariseren wat iemand wil met zijn website. Een heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. De latere eigenaar weet immers het beste welke boodschap zijn website moet uitdragen. Kijkt u maar op de pagina projecten hoe ik de wensen van andere klanten hebben vorm gegeven.

Het maken van een eenvoudige webshop is mogelijk. Een voorbeeld is te zien op de website van Banketbakkerij van der Wegen.

Investeren
De kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. Na het ontwerpen en het maken heeft u daarna slechts nog kosten bij het hostingbedrijf van het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Hosting
Natuurlijk verzorg ik de registratie van uw domeinnaam e.d. bij het hostingbedrijf.
Ik heb zelf gekozen om zaken te doen met Flexwebhosting om mijn website onder te brengen. De reden hiervoor is:
1 Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en de kosten zijn laag.
2 De servers vertonen geen storingen en worden goed bijgehouden en geüpdate.
3 De helpdesk werkt correct en adequaat, is ook goed bereikbaar.
4 De voor u belangrijke klantgegevens zijn goed bereikbaar via het internet.
Ik kan u dit bedrijf ook van harte aanbevelen.

Wilt u meer weten over Flexwebhosting klik dan op de button Flexwebhosting

Uithangbord
Het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Daarom is uw website het uithangbord van uw organisatie.
Tekst, inhoud en materialen voor de site
De site wordt gemaakt. U levert (indien van toepassing) tekst, afbeeldingen, logo’s of andere inhoud aan die u op uw site wilt hebben. Ook het doorgeven van voorbeeld sites, die wij kunnen gebruiken als richtlijn. Stuur mij al uw ideeën en wensen en zal ik een eerste ontwerp maken op basis van dit alles.

Ontwerp
Na het eerste ontwerp kunt u dit bekijken en beoordelen. Voel u vrij om wijzigingen aan te brengen in het eerste ontwerp. Eenmaal goedgekeurd, kan ik de aanpassingen verwerken en de website zijn juiste uiterlijk geven.

Uiteindelijke website
Alle gegevens, tekst, afbeeldingen en foto’s tezamen komen van pas om de definitieve website te creëren. Vanaf het eerste ontwerp houd ik zoveel mogelijk rekening met het voldoen aan de allernieuwste eisen en test het ontwerp in diverse moderne browsers. Als test of alle pagina’s die zijn gemaakt met elkaar verbonden zijn, het programmeerwerk juist is gedaan en u site 1 geheel vormt.

Beoordeling
Uw website is nu klaar. U wordt verzocht om de definitieve versie te bekijken en uit te proberen. Ik vraag u om de hele site door te kijken en als u iets tegenkomt dat toch net even anders moet zijn mij even te mailen met de allerlaatste aanpassing.

Copyright © 2019
All Rights Reserved.
CBO
Disclaimer
      Designed by CBO.
Powered by WordPress. Hosting by Flexwebhosting.
Naar boven